Ligno AKTIVÁTOR


lignoaktivmini2

Ligno AKTIVÁTOR roztok je tekutá homogénna zmes humínových látok a extraktu z hnedej morskej riasy. Ligno AKTIVÁTOR roztok má priaznivý a komplexný vplyv na rastliny (stimuluje zakoreňovanie, pôsobí pozitívne na priebeh fotosyntézy, stimuluje rast). Ďalej má tento výrobok protistresový účinok k suchu, chladu, zasoleniu a ďalším faktorom a tým pomáha zvyšovať výnosy a kvalitu úrody. Ligno AKTIVÁTOR roztok výrazne podporuje tvorbu bočného koreňového vlásnenia a tvorbu postranných vetví. Neobsahuje účinné množstvo živín, nenahrádza základné hnojenie.

Humínové látky sú vo výrobku Ligno AKTIVÁTOR roztok zastúpené už registrovaným Lignohumátom A draselným, čo je prípravok, získaný technológiou okysličenej konverzie technických lignosulfonátov s prevahou fulvokyselín. Druhý komponent Ligno aktivátoru roztok je extrakt z morskej riasy rodu Ascophyllum nodosum. Okrem humínových látok teda výrobok obsahuje aj rad prírodných aminokyselín, oligopeptidov a auxínov obsiahnutých v morskej riase. Naša firma používa výhradne suroviny od firmy Acadian Agritech, Kanada. Ligno AKTIVÁTOR roztok podporuje tvorbu jemného koreňového vlásnenia. V dôsledku toho zvyšuje využitie vlahy a dodávanej výživy. Regeneruje porasty po poškodení herbicídmi, krupobitím a mrazom a zvyšuje odolnosť rastlín voči stresu. Zvyšuje výkon fotosyntézy.

Ligno AKTIVÁTOR roztok má široké použitie a je určený pre podporu rastu poľných plodín, lesných kultúr, ovocných i špeciálnych plodín v období celej vegetácie, počnúc podporou tvorby koreňov, rastu listovej plochy, cez hlavné obdobie rastu až do kvitnutia a rastu plodov.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/kh029000/humagronew/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Pridaj komentár